Als onderdeel van FGA Capital is Fiat Financial Solutions een betrouwbare, solide en innovatieve partner. Door de hechte samenwerking met ons dealernetwerk biedt Fiat Financial Solutions een scala aan passende producten, variërend van eenvoudige huurkoop financieringen tot Full Operational Lease constructies.

Kijk voor meer informatie op www.fiatfinancialsolutions.nl of loop voor een persoonlijk gesprek even bij uw Fiat dealer naar binnen.

 
 

Ook u rijdt natuurlijk graag zorgeloos in uw Fiat. Fiat Insurance autoverzekering maakt dit mogelijk door een unieke dekking tegen een lage premie te bieden.

Bereken direct uw premie op www.fiatinsurance.nl. Of neem contact op met uw dealer voor een offerte. Toch nog vragen? Fiat Insurance is te bereiken op 040 – 851 37 91 en via info@fiatinsurance.nl

 

Kiest u voor zekerheid, dan kiest u voor Vast & Zeker! Met dit reparatie- en onderhoudscontract kunt u de onderhoudskosten van uw Fiat nauwkeurig budgetteren. Geen onverwacht hoge kosten, alles in één contract. Bovendien kunt u tegen een geringe meerprijs ook de bandenkosten opnemen in de overeenkomst.

 

Extra Garantie stelt u in staat om tot maar liefst 7 jaar complete zekerheid te verkrijgen, door de reguliere 2 jaar fabrieksgarantie uit te breiden tot maximaal 5 jaar. Zonder kilometer beperking en zonder eigen risico’s. Kies de garantieduur die het best bij u past. Mocht u gedurende die periode pech of problemen met uw auto krijgen dan kunt u rekenen op de uitgebreide pech- en mobiliteitshulp en Fiat-servicenetwerk. De reparaties van defecten of gebreken worden kosteloos uitgevoerd in heel Europa. Vraag uw dealer naar de voorwaarden.